Moliūgų milteliai – tai supermaistas, pagamintas iš žemoje temperatūroje džiovintų moliūgų, kurios sumaltos iki miltelių. Juose išsaugota natūrali moliūgų nauda – vitaminai bei mineralai. Tai natūralių moliūgų milteliai, kurie praturtins Jūsų mitybą ryškiu saldžiu moliūgų skoniu bei nuspalvins maistą natūralia oranžine moliūgų spalva.
Žemoje temperatūroje, ne aukštesnėje kaip 45°C, džiovintos moliūgai išlaiko didžiąją dalį vitaminų ir mineralų, natūraliai randamų produktuose. Todėl džiovintose moliūguose gausu vitamino A, B1, C, E, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti. Taip pat moliūguose gausu mineralinių medžiagų – geležies, kalcio, kalio, mangano, magnio, cinko, folio rūgšties.
Naudodami šiuos miltelius praturtinsite savo mitybą natūraliais, geriau įsisavinamais vitaminais, mineralais, skaidulomis ir antioksidantais. Tai puikus energijos šaltinis ir subalansuotos mitybos dalis.
Moliūgų miltelius naudokite:
- Kokteiliams
- Košėms
- Jogurtams
- Kepiniams
- Desertams
- Arbatai (vandens temperatūra ne aukštesnė kaip 60°C)
- Padažams
- Salotoms
- Makaronams
- Ir kitiems eksperimentams virtuvėje 😊
Įsiberkite vitaminų į savo lėkštę! 😊
Moliūgų nauda mūsų organizmui
Moliūgų milteliuose gausu beta karotino, kuris organizme paverčiamas vitaminu A., liuteino ir zeaksantino, kurie labai naudingi mūsų akims. Jie saugo mūsų tinklainės audinį, todėl sumažina tikimybę susirgti glaukoma, katarakta ar kitomis akių ligomis. Beta karotenas, liuteinas padeda ne tik akims, bet ir gali padėti sunaikinti leukemijos ląsteles, stabdo jų dauginimąsi. Taip pat beta karotenas gali padėti apsaugoti kepenų veiklą, mažinti riebalų kiekį kepenyse, pašalinti toksinus iš organizmo.
Vitaminas A, E, kurie veikia kaip antioksidantai ir yra puiki apsauga nuo žalingo saulės poveikio, kartu jie padeda odai išlikti sveikai, atsinaujinti, palaikyti drėgmę plaukuose, naguose bei odoje. Taip pat jie neutralizuoja laisvuosius radikalus mūsų organizme ir mažina uždegimą bei saugo ląsteles nuo oksidacinio streso. Todėl reguliarus moliūgų vartojimas gali padėti stabdyti ląstelių senėjimą ir medžiagų apykaitos ligų vystymąsi, padėti palaikyti gerą širdies veiklą, mažinti vėžio tikimybę.
Moliūgai nėra kaloringos, juose beveik nėra riebalų ir visiškai nėra cholesterolio, todėl tai puikus maistas padedantis sulieknėti.
Džiovintos moliūgai, jų milteliai, puiki alternatyva mėgautis moliūgų skoniu ir vitaminais ištisus metus!
Ernesta D. (Administratorius) –
Kokybiška
Ingrid (Administratorius) –
Naudoju kaip košių pagardą, labai gerai, ir nereikia visada moliūgo turėti