Sausas medus, 50g

3,00 

 

Sausas medus –  net 140g šviežio medaus vienoje pakuotėje!

  • 1 a.š. sauso medaus miltelių = ~7 g natūralaus šviežio medaus
  • Be pridėtinio cukraus
  • Be dažiklių
  • Be kvapiklių
Kategorijos: , ,

Sausas medus – nesikristalizuoja, nėra klampus, todėl lengva dozuoti, o svarbiausia išsaugo visas savo vertingąsias savybes! Sausas medus – tikras supermaistas, kuriame išsaugota natūrali medaus nauda – vitaminai bei mineralai. Tai natūralaus medaus milteliai, kurie praturtins Jūsų mitybą saldžiu medaus skoniu bei turtingu medaus kvapu.

Sausas medus – tai unikalus medaus gaminys, kuris specialia technologija atomizuojamas iki mikrodalelių ir iš jo išgarinama drėgmė. Tokiu būdu gautas sausas medus išlaiko visas savo gerąsias savybes, vitaminus ir mineralus. Todėl sausame meduje gausu B grupės vitaminų, vitamino C, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti. Taip pat meduje gausu mineralinių medžiagų – geležies, kalio, kalcio, magnio, natrio, bei gliukozės, fruktozės, sacharozės.

Naudodami šį sausą medų praturtinsite savo mitybą natūraliais, gerai įsisavinamais vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Tai puikus energijos šaltinis!

Sausą medų naudokite:

  • Kokteiliams
  • Košėms
  • Jogurtams
  • Kepiniams
  • Desertams
  • Arbatai (vandens temperatūra ne aukštesnė kaip 45°C, taip išsaugosite visas naudingąsias savybes)
  • Padažams
  • Ir kitiems eksperimentams virtuvėje 😊

Medus turi didelę naudą mūsų organizmui

Nors medaus nauda žinoma nuo seno ir kiekvienas skleidžiame iš lūpų į lūpas, bet mokslinių tyrimų atlikta palyginus nedaug. Tačiau atlikti tyrimai patvirtina nenuginčijamą medaus naudą mūsų organizmui.

Medus kupinas antioksidantų, vitamino C, kurie saugo mūsų ląsteles nuo oksidacinio streso kovodami su laisvaisiais radikalais. Oksidacinis stresas organizme atsiranda tada, kai gaminamų laisvųjų radikalų kiekis viršija organizme esančių antioksidantų kiekį, arba nusilpsta imuninė sistema. Oksidacinis stresas gali sukelti nuovargį, hipertenziją, sąnarių skausmą, galvos skausmą, diabetą, nerimą, nemigą, atminties praradimą ir t.t. Pažeistos ląstelės greičiau sensta, prisideda prie vėžio rizikų.

Medus turi priešuždegiminių savybių, bei turi priešgrybelinį poveikį ir veikia antibakteriškai, todėl medų naudinga vartoti ne tik profilaktiškai, bet ir pajutus pirmuosius peršalimo simptomus.

Svoris 0,100 kg
Vartojimas

SoTU SoTU sausas medus paruoštas vartojimui. Juos galite naudoti tiek įvairiausiems patiekalams pagardinti, tiek gėrimams saldinti. Norint išsaugoti visus vitaminus ir mineralus esančius sausame meduje, rekomenduojame ruošti patiekalus ne aukštesnėje kaip 45°C temperatūroje.
Šiuos miltelius galite berti į kepinius taip pasaldinant juos natūraliu saldikliu, užsiberti ant košės, skaninti jogurtus, ledus, puošti desertus, šokoladus, tortus ar sausainius, praturtinti kokteilius, ruošti įdarus ar užkandžius.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100gr
Energetinė vertė 1661kJ/397 kcal
Riebalai 0,3 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,15 g
Angliavandeniai 98,16 g
iš kurių cukrų 42,8 g
Skaidulinės medžiagos 0 g
Baltymai 0,3g
Druska <0,03 g

Kita informacija

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje. Tai higroskopinis produktas, kuris traukia drėgmę iš aplinkos, todėl laikant nesandariai, produktas gali prarasti savo birumą.
Grynasis kiekis: 100gr.
Sudedamosios dalys: medus, maltodekstrinai.
Partijos nr.: žiūrėti ant pakuotės
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: UAB Sotu sotu, Ateities g. 1, Ringaudų k., LT-53338 Kauno r.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top