Šaltibarščiai „kišenėje“ – tai šaltibarščiai miltelių pavidalu, kuriuos galime drąsiai vadinti sveiku greitu užkandžiu. Juos patogu neštis tiesiog kišenėje ir vos praalkus išsitraukti, užsipilti mėgstamu kefyru, jogurtu ar kitu augalinės kilmės fermentuotu produktu, palaukti 1-3 minutes ir jau galite mėgautis sveikais šaltibarščiais!
Šaltibarščiai „kišenėje“ sukurti iš supermaisto! Tai liofilizuotų ir žemoje temperatūroje džiovintų burokėlių mišinys, pagardintas prieskoniais, kurie sukuria tikrą skonių žaismą burnoje!
Burokėlių milteliai – tai supermaistas, pagamintas iš žemoje temperatūroje džiovintų burokėlių, kurie sumalti iki miltelių. Juose išsaugota natūrali burokėlių nauda – vitaminai bei mineralai. Džiovintuose burokuose gausu vitaminų C, B grupės, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti. Taip pat burokuose gausu mineralinių medžiagų – daug folio rūgšties, betaino, mangano, magnio, vario, kalio, cinko, geležies, jodo. Burokėliuose gausu skaidulų bei pektinų, kurie padeda sklandžiam virškinimo darbui, mažina cholesterolio kiekį kraujyje.
Džiovintuose burokėliuose yra daugiau antioksidacinių bei organinių rūgščių, nei natūraliose burokėlių sultyse ar virtuose burokėliuose. Antioksidantai padeda organizmui kovoti su uždegiminiais procesais, taip pat mažina lėtinių ligų riziką.
Šaltibarščius „kišenėje“ ruoškite:
- Namų virtuvėje
- Darbe
- Gamtoje
- Paplūdimyje
- Vakarėlyje
- Ir kitose įvairiausiose vietose, kur galima eksperimentuoti 😊
SoTU SoTU šaltibarščių „kišenėje“ 1-2 arbatinius šaukštelius įberkite į 200ml kefyro, jogurto, ar kito augalinės kilmės fermentuoto produkto, gerai išmaišykite ir leiskite 1-3 minutes pastovėti, kad išbrinktų ir atsiskleistų visi skoniai. Šaltibarščius ruoškite kūrybiškai, eksperimentuokite virtuvėje, gamtoje, ar bet kur kitur! Mėgaukitės paruoštais šaltibarščiais ir nepamirškite pavaišinti kaimyno!
Artur (Administratorius) –
Labai patiko, jeigu papildomai ideti i saltibarscius, taip pat sodri spalva pagerino apetita ;), aciu.